Registrer  
Logg inn  
Høyskoler Minimer
    
 
Nyheter Minimer

Alle artikkler | | Søk |

En brakke er ikke alltid en brakke

Designmoduler kaller de prosjektet. Disse modulene er blant annet merket med et helt eget lettfattelig fargesystem - som er mønsterbeskyttet i EU. I tillegg har modulene en rekke andre nyvinnende finesser som vi tror vil gjøre hverdagen, om ikke enklere, så mye mer komfortabel for brukeren.

Rekordhøgt tal på konkursar

Auken i talet på konkursar varer ved. Ikkje sidan andre kvartal 2003 har det vore registrert tilsvarande høge tal på konkursar. I første kvartal i år vart det registrert 88 prosent fleire konkursopningar enn i same periode i fjor.

Boligbyggingen fortsetter å falle

I løpet av årets to første måneder ble det satt i gang bygging av 3 866 boliger. Dette er 17 prosent mindre enn i samme periode i fjor og 36 prosent mindre enn toppnivået i januar-februar 2007.

Inga endring i byggjekostnadene

Byggjekostnadene for bustader viste inga endring frå februar til mars i år. Frå mars 2008 til mars 2009 auka byggjekostnadene med 2,8 prosent.

Stor nedgang i kjøp og salg av eiendommer

Det ble tinglyst 21 prosent færre omsetninger av fast eiendom i 4. kvartal 2008 enn i 4. kvartal 2007. Samlet verdi av de omsatte eiendommene gikk ned med 16 milliarder kroner. Salget av bolig- og fritidseiendommer gikk mest ned.

Byggevirksomheten redusert med 4,3 prosent

Byggevirksomheten var 4,3 prosent lavere i 4. kvartal 2008 sammenlignet med 3. kvartal samme år. Tallene er korrigert for normale sesongmessige svingninger. Fallet skyldes nedgang i nybyggproduksjonen.

Høy aktivitet i bygg og anlegg i 3. kvartal

Byggevirksomheten var 5,4 prosent høyere i 3. kvartal i år enn i 3. kvartal i fjor. Veksten skyldes økt rehabiliteringsvirksomhet, mens nybyggproduksjonen ligger på om lag samme nivå som året før.

Byggjekostnadene opp 0,5 prosent

Byggjekostnadene for bustader steig med 0,5 prosent frå september til oktober i år, medan materialane hadde ein kostnadsauke på 0,9 prosent i den same perioden.

Ny handverksportal

Nå er handverket kommet på nett, og skal tilby forskjellige tjenester til handverkerne i Norge. Foreløpig er det bare prisforespørsler dere kan sende til utvalgte fagmenn, men dette kommer til å utvikles i tiden fremover. Se under Tjenester->Forespørsel Handverket for å finne skjemaet.

Forrige side | Neste side

    
 
Teknisk Minimer
    
 

Copyright 2007 Alt i datahjelp   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk skin designed by Alldnnskins.