Registrer  
Logg inn  
Reklameplass Minimer

    
 
Annonser Minimer
  
 
Nyheter Minimer
    
 
Anbudstjenester Minimer
    
 
Nyheter Minimer
11

Designmoduler kaller de prosjektet. Disse modulene er blant annet merket med et helt eget lettfattelig fargesystem - som er mønsterbeskyttet i EU. I tillegg har modulene en rekke andre nyvinnende finesser som vi tror vil gjøre hverdagen, om ikke enklere, så mye mer komfortabel for brukeren.

[Les mer...]

29

Auken i talet på konkursar varer ved. Ikkje sidan andre kvartal 2003 har det vore registrert tilsvarande høge tal på konkursar. I første kvartal i år vart det registrert 88 prosent fleire konkursopningar enn i same periode i fjor.

[Les mer...]

19

I løpet av årets to første måneder ble det satt i gang bygging av 3 866 boliger. Dette er 17 prosent mindre enn i samme periode i fjor og 36 prosent mindre enn toppnivået i januar-februar 2007.

[Les mer...]

15

Byggjekostnadene for bustader viste inga endring frå februar til mars i år. Frå mars 2008 til mars 2009 auka byggjekostnadene med 2,8 prosent.

[Les mer...]

15

Det ble tinglyst 21 prosent færre omsetninger av fast eiendom i 4. kvartal 2008 enn i 4. kvartal 2007. Samlet verdi av de omsatte eiendommene gikk ned med 16 milliarder kroner. Salget av bolig- og fritidseiendommer gikk mest ned.

[Les mer...]

15

Byggevirksomheten var 4,3 prosent lavere i 4. kvartal 2008 sammenlignet med 3. kvartal samme år. Tallene er korrigert for normale sesongmessige svingninger. Fallet skyldes nedgang i nybyggproduksjonen.

[Les mer...]

14

Byggevirksomheten var 5,4 prosent høyere i 3. kvartal i år enn i 3. kvartal i fjor. Veksten skyldes økt rehabiliteringsvirksomhet, mens nybyggproduksjonen ligger på om lag samme nivå som året før.

[Les mer...]

12
Byggjekostnadene for bustader steig med 0,5 prosent frå september til oktober i år, medan materialane hadde ein kostnadsauke på 0,9 prosent i den same perioden.

[Les mer...]

01

Nå er handverket kommet på nett, og skal tilby forskjellige tjenester til handverkerne i Norge. Foreløpig er det bare prisforespørsler dere kan sende til utvalgte fagmenn, men dette kommer til å utvikles i tiden fremover. Se under Tjenester->Forespørsel Handverket for å finne skjemaet.

    
 
Sponsorer MinimerWEB side på 1-2-3 og bli en del av nettverket.

 


Norges transportør Schenker AS
Schenker AG
Produktbrosjyre   Ledige Stillinger

    
 

Copyright 2007 Alt i datahjelp   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk skin designed by Alldnnskins.