Registrer  
Logg inn  
Reklameplass Minimer

    
 
Annonser Minimer
  
 
Nyheter Minimer
    
 
Anbudstjenester Minimer
    
 
Nyheter Minimer

Entries for 'Kjell Fredrik Myklegard'

11

Designmoduler kaller de prosjektet. Disse modulene er blant annet merket med et helt eget lettfattelig fargesystem - som er mønsterbeskyttet i EU. I tillegg har modulene en rekke andre nyvinnende finesser som vi tror vil gjøre hverdagen, om ikke enklere, så mye mer komfortabel for brukeren.

[Les mer...]

29

Auken i talet på konkursar varer ved. Ikkje sidan andre kvartal 2003 har det vore registrert tilsvarande høge tal på konkursar. I første kvartal i år vart det registrert 88 prosent fleire konkursopningar enn i same periode i fjor.

[Les mer...]

19

I løpet av årets to første måneder ble det satt i gang bygging av 3 866 boliger. Dette er 17 prosent mindre enn i samme periode i fjor og 36 prosent mindre enn toppnivået i januar-februar 2007.

[Les mer...]

15

Byggjekostnadene for bustader viste inga endring frå februar til mars i år. Frå mars 2008 til mars 2009 auka byggjekostnadene med 2,8 prosent.

[Les mer...]

15

Det ble tinglyst 21 prosent færre omsetninger av fast eiendom i 4. kvartal 2008 enn i 4. kvartal 2007. Samlet verdi av de omsatte eiendommene gikk ned med 16 milliarder kroner. Salget av bolig- og fritidseiendommer gikk mest ned.

[Les mer...]

15

Byggevirksomheten var 4,3 prosent lavere i 4. kvartal 2008 sammenlignet med 3. kvartal samme år. Tallene er korrigert for normale sesongmessige svingninger. Fallet skyldes nedgang i nybyggproduksjonen.

[Les mer...]

14

Byggevirksomheten var 5,4 prosent høyere i 3. kvartal i år enn i 3. kvartal i fjor. Veksten skyldes økt rehabiliteringsvirksomhet, mens nybyggproduksjonen ligger på om lag samme nivå som året før.

[Les mer...]

12
Byggjekostnadene for bustader steig med 0,5 prosent frå september til oktober i år, medan materialane hadde ein kostnadsauke på 0,9 prosent i den same perioden.

[Les mer...]

01

Nå er handverket kommet på nett, og skal tilby forskjellige tjenester til handverkerne i Norge. Foreløpig er det bare prisforespørsler dere kan sende til utvalgte fagmenn, men dette kommer til å utvikles i tiden fremover. Se under Tjenester->Forespørsel Handverket for å finne skjemaet.

    
 
Sponsorer MinimerWEB side på 1-2-3 og bli en del av nettverket.

 


Norges transportør Schenker AS
Schenker AG
Produktbrosjyre   Ledige Stillinger

    
 

Copyright 2007 Alt i datahjelp   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk skin designed by Alldnnskins.